Bryndum Sogns Gymnastik- og Idrætsforening

OK støtter lokalsporten

I har sikkert set siddet og grint af OK reklamerne i fjernsynet - håndboldklubben som klarer sig med hjemmelavet harpiks, hvad ishockeyherrerne må gennemgå for få skridtbeskyttere – og hvordan det lokale cykelhold må spise kål for at få mere fremdrift.

Vi har det heldigvis ikke så hårdt som de kreative sportsudøvere, fordi vi hvert år får et tilskud fra OK. Sidste år var vi så heldige at modtage over 42.000 kr. til deling mellem BSGI og Tarp Boldklub – alt sammen takket været jeres støtte, igennem den sponsoraftale vi har med OK. 

 

I kan læse om OK's produkter på deres hjemmeside eller kig nedenfor og se hvordan du kan være med til at støtte lokalsporten i Tarp/Bryndum. 

Benzinkort

Få et benzinkort - hver gang du tanker med et OK benzinkort giver OK 5 øre pr. liter benzin eller diesel til BSGI og Tarp Boldklub. Derudover modtager vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort. Klik her for at bestille et kort – husk at skrive BSGI og Tarp Boldklub på som forening.
 
Har du allerede et benzinkort, kan man tilknytte foreningen til kortet via OK app’en.
 
Fordele for dig:

  • Billig benzin/diesel - der kan tankes 8 steder i Esbjerg, bl.a. hos OK Benzin i Tarp

  • Et OK benzinkort er gratis, og der gives 1 måneds kredit på købet, rentefrit og med et beskedent gebyr på 5,50 kr. pr. måned ved betaling af via PBS.

  • Benzinkortet er nemt at have med at gøre (du vælger selv pinkode, få en købsoversigt hver måned, vælge at betale via PBS, få kvittering via e-mail, osv.)

 
Fordele for BSGI (gymnastik og håndbold) og Tarp Boldklub

  • Vi får 5 øre pr. liter benzin eller diesel, der købes på et OK benzinkort med tilknytning til aftalen (nuværende OK Benzinkort kan overføres til BSGI's aftale)

  • Hvis du tanker over 500 liter inden for det første år, giver OK Benzin foreningen en ekstra bonus

 

Strøm

Hvis du bestiller el fra OK, så fordobler OK støtten til os som forening. Så i stedet for 5 øre støtter du med hele 10 øre pr. liter benzin og diesel, du tanker med dit OK Benzinkort. Det tager kun 3 minutter at skifte til el fra OK.
 

Mobil

Du kan også støtte sporten med OK Mobil. Du fordobler støtten fra 5 øre til 10 øre pr. liter. Det koster ikke dig ekstra - OK betaler hele støtten til din klub eller forening.

Os som forening....

Vi skal som forening - for at oprette vores sponsor aftale - få tilknyttet 20 OK kort til vores sponsor nummer hvert kalender år. Så tjek om du er tilknyttet vores forening - og ellers få det gjort - så er du med til at støtte lokalsporten!!!
  

Vi takker for jeres støtte.

Tilmeld dig et af vores mange hold

Prøv kræfter med vores gymnastik- eller håndboldhold - vi har til alle aldersgrupper
Tilmeld her

Sponsorer


Kalender
Besøg BSGI Gymnastiks side
Besøg BSGI Håndbolds side
BSGI | Bryndum Skole | 6715 Esbjerg N | CVR nr. 29587108