Bryndum Sogns Gymnastik- og Idrætsforening

BSGI Gymnastik


BSGI-gymnastik holder til i gymnastiksalen på Bryndum Skole. I samme bygning som skoletandplejen men med indgang på modsatte side af bygningen. Foreningen tilbyder breddeidræt indenfor gymnastik- og fitness/motionshold - helt fra de ganske små på Mor-Far-Barn holdet til det modne publikum på Motionisterne m/k.

Særligt til vore børn og unge gør vi en ekstra stor indsats for at tilbyde gymnastikundervisning i så høj kvalitet som ressourcerne og rammerne muliggør. Vi ønsker, at give vore medlemmer de bedste forudsætninger, for at fortsætte deres sportslige rejse videre ud i gymnastikkens verden og de mange farverige og udviklende oplevelser, denne indeholder.

Foreningen oplever flot opbakning i deltagelse – særligt på børneholdene – og i modsætning til mange andre gymnastikforeninger på landsplan – så kan BSGI-gymnastik bryste sig af at være en forening, der fortsat har mange medlemmer på drengeholdene. Dét er vi meget stolte af!!

Hvert forår afsluttes sæsonen med årets lokalopvisning. Denne afholdes i hallen på Bryndum Skole.

Det er en ren festdag hvor hallen fyldes med en masse forventningsfulde gymnaster samt et publikum som lader sig underholde og bakker gymnasterne op.
Tilmeld dig et af vores mange hold

Prøv kræfter med vores gymnastik- eller håndboldhold - vi har til alle aldersgrupper
Tilmeld her

Sponsorer


Kalender
Besøg BSGI Gymnastiks side
Besøg BSGI Håndbolds side
BSGI | Bryndum Skole | 6715 Esbjerg N | CVR nr. 29587108